Пропозиції кредитів 2020-08-06

Вам потрібна невелика сума і швидке рішення по кредиту? Оформіть кредит для здійснення Ваших бажань: на ремонт; на придбання нової техніки; на відпустку; на проведення весілля; ... на здійснення будь-якого бажання!

Кредит в три етапи: 1) Заповніть заявку онлайн; 2) Надайте відповіді по телефону на питання менеджера; 3) Після підписання кредитного договору отримаєте гроші.

Оформлення безкоштовно.

Дивитися пропозиції

Вимоги до позичальника: вік від 18 років на дату оформлення кредиту і до 75 років на момент закінчення терміну дії кредитного договору.

Термін кредиту від 62 днів до 1 року. Приклад: при взятті 3000 грн. на 3 місяці, комісія 3396 грн., загальні витрати 6396 грн., APR 693%. Якщо бажаєш задати питання, скористайся формою зв'язку.

Корисно

Якщо Ти подав заявку на кредит в Інтернеті в перший раз, Тобі треба буде зареєструватися і дочекатися рішення. Виконавши заявку, позичальник погоджується з умовами кредитора на видачу позики.

Займай відповідально

ККредит в Інтернеті буде відмінним рішенням, якщо у Тебе виникли не передбачені витрати і якщо платіж по кредиту не перевищує половину від Твоїх доходів.

Чи не подавай заявку на кредит в Інтернеті, якщо впевнений, що не зможеш виплатити кредит в зазначений термін, і якщо хочеш погасити інші боргові зобов'язання.

Інформація про штрафні платежі і про політику відновлення кредиту

Якщо виплата кредиту не буде здійснена у встановлений термін, кредитор може вимагати з Тебе штрафний платіж за кожен день прострочення.

Якщо виплата кредиту буде прострочена тривалий період і позичальник не домовиться з кредитором про продовження терміну виплати кредиту, то кредитор має право передати стягнення кредиту третім особам. З цієї причини, якщо впевнений, що не зможеш здійснити виплату позики в строк, то зв'яжися з кредитором. Істотно додати, що при виплаті кредиту в термін, зберігається хороша кредитна історія, що в подальшому може поліпшити Твої можливості зайняти інші кредити.

Річна процентна ставка

Річна процентна ставка це загальні витрати на кредит, які виражені у відсотках. У розрахунок річної процентної ставки не включені витрати, які пов'язані з невиконанням встановлених в договорі зобов'язань. Річна процентна ставка на гарячі пропозиції кредитів може скласти від 0.01% до 1095% в рік.